Retourbeleid

Niet tevreden over het artikel?  dan kan je dit retourneren, tenzij het een artikel betreft waarbij vooraf is aangegeven dat het niet onder het retourrecht valt.

Voor bestellingen van All Road Events geldt een zichttermijn van 7 dagen vanaf het moment dat de bestelling ontvangen is. Binnen deze termijn is het toegestaan om, tenzij anders vermeld, het artikel te bekijken en beoordelen.

Controleer ook altijd direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken wij jou vriendelijk om zo snel mogelijk, maar toch uiterlijk binnen 7 dagen na ontvangst van het pakket, contact met ons op te nemen om dit te melden. Contact opnemen kan via het contactformulier.

Retourvoorwaarden op ene rij

De kosten voor retourneren zijn voor rekening van de klant. Uitzonderingen hierop worden vermeld bij het artikel of gaan in overleg ons.

Het retour artikel dient aan de onderstaande voorwaarden te voldoen:

  1. Het retourpakket wordt binnen 7 dagen na retourmelding verzonden.
  2. Het product is compleet en ongebruikt. Op het product zijn geen gebruikssporen aanwezig.
  3. Het artikel zit in originele en onbeschadigde verpakking.
  4. Gebruik doorzichtige tape om de verpakking dicht te plakken, en schrijf niet op de verpakking. Gebruik alstublieft geen ondoorzichtige tape, zoals duct-tape, omdat dit de doos beschadigt.

Indien de retourzending niet voldoet aan onze bovenstaande voorwaarden, kunnen wij besluiten om tot 25% waardevermindering in rekening te brengen.
 

Voor een snelle en goede verwerking van het retourpakket is het volgende van belang

  1. Neem binnen 7dagen via ons contactformulier contact met ons op.
  2. Geef aan welk product je wilt retourneren.
  3. Vervolgens ontvang je van All Road Events via e-mail een retourformulier.
  4. Vul het formulier zo compleet mogelijk in, en stop dit bij het retourpakket.
  5. Stuur het artikel retour naar ons.

 

Terugbetaling koopsom

Zodra wij de retourzending verwerkt hebben, betalen wij het betaalde bedrag terug naar de rekening waar vanaf de bestelling betaald was.
Houd rekening met een verwerkingstermijn van maximaal 7 dagen na terug zenden van het retourpakket, en een aanvullende 5 werkdagen om de terugbetaling te verwerken