• Mooie toeristische autoroutes.
  • Avontuurlijke greenlane tochten.
  • Een gezellig dagje uit.

Handige links

Offroad Equipment

Nino's Offroad Gear

Nino's offroad gear is onstaan uit veel gebeurtenissen. Met beide ogen op het doel hebben we dit bedrijf opgericht. Ons doel is de offroad hobby voor iedereen makkelijk en toegankelijk te maken. Zonder gedoe en alles wat je nodig hebt op één plek. Met ons eigen netwerk kunnen we samen veel voor elkaar krijgen. Bij Nino's offroad gear denken wij eerder aan een middelpunt voor offroad fanaten als aan een bedrijf. Zoek je spullen? Wil je op reis? Heb je vragen over je wagen? Je kunt bij ons terecht maar als we je zelf niet kunnen helpen, raden we je op eigen ervaringen aan bij wie je terecht kunt.

Budget Offroad

Op zoek naar lieren, bumpers, verhogingssets, compressors, roofracks of andere zaken die te maken hebben met offroad, camping/overlandingen en recovery.

Bij Budget Offroad NL kunt u terecht voor merken als Fox, Superior Engineering, Red Springs, Bravo, ARB, Old Men Emu, F4x4, Raptor LinerTyrex, BDS Suspension, RoughCountry, Smittybilt. Ook voor import van AFN en Dragon binnen de Benelux moet je bij ons zijn!

Daktenten

Op je auto slapen in één van Femkes RooftopTents, 

tja, dan neem je je eigen kussen en deken overal mee naar toe.

De vogels fluiten, de zon schijnt, de wind waait door de tent, droom maar lekker weg ..................... eropuit, fietsen of wandelen.

Dare to be Different Outdoor

Wat begon met een familie kampeertrip in Nederland groeide uit tot een van de grootste spelers in Europa op het gebied van daktenten en een gemeenschap van avonturiers in meer dan 15 landen. 

 

Mark van Dijk Outdoor & Recreatie

Met al meer dan 40 jaar ervaring in de recreatiebranche, adviseert van Dijk Outdoor & Recreatie BV u graag over de daktent die op nagenoeg alle automerken past !

Reizen

Harrie Schouten Reizen

Samen avontuurlijke offroad reizen beleven.

Dat is de slogan van HSR. Goed georganiseerde en goed voorbereide reizen, waarbij maximaal aandacht aan de deelnemers gegeven wordt.
Tijdens de reis krijg je offroad begeleiding, technische ondersteuning en gaan we samen een onvergetelijk avontuur aan.

Further Adventures

Avontuurlijke groepsreizen met een overzichtelijk gezelschap; reizen in kleine groepen geeft je de mogelijkheid om samen met gelijkgestemden op een veilige en aangename manier een mooie ervaring te hebben. Er is meer flexibiliteit, genoeg mogelijkheid om aansluiting te vinden en je hebt meer persoonlijke ruimte. En, reizend in een kleine groep krijg je de kans om je meer een reiziger te voelen dan toerist.

4x4 Vakantie Reizen

Gespecialiseerd in 4×4 reizen voor alle merken nemen ze je mee naar ongerepte gebieden. Je reist met eigen 4wd of een volledig uitgeruste huurauto onder leiding van een van onze gidsen. Het gemak en de vrijheid van een eigen auto, maar toch de gezelligheid en veiligheid van het reizen in een kleine groep.
Word jou volgende avontuur een expeditie in Marokko of Tunesië, een trektocht door Spanje of kies je voor een kampeervakantie in IJsland? Sluit je aan bij een van de groepsreizen of vorm zelf een groep en wij maken een reis op maat.